Δωρεάν αποστολές σε όλη την Ελλάδα με αγορές άνω των 60€

Μπαμπού πιάτα και μπολ σε σχέδια που θα βρείτε αποκλειστικά σε μας

pandaboo logo site copy
Search

Ποιοι είμαστε

Είμαστε ένα ζευγάρι που  πρόσφατα γίναμε πρώτη φορά γονείς. Μετά από ανήσυχα βράδια μέσα στην αναζήτηση, μας τράβηξε την προσοχή το baby led weaning. Παρακολουθήσαμε κάποια σεμινάρια για να το κατανοήσουμε.

Ξεκινώντας τις στερεές τροφές περίπου στους 6μιση μήνες και αφού το μωρό μπορούσε να κάτσει πλέον σε σωστή θέση, τον αφήσαμε μπροστά σε ένα μπαμπού πιάτο με κάποια ψητά λαχανικά. Ήταν τεράστια ικανοποίηση να βλέπουμε ένα βρέφος πραγματικά να προσπαθεί να φάει μόνο του. Ένα χρόνο μετά και αποκλειστικά με αυτή τη μέθοδο σίτισης, νιώθουμε υπέροχα που απλά καθόμαστε στο ίδιο τραπέζι και τρώμε ως οικογένεια ο καθένας μπροστά στο δικό του πιάτο.

 

Λίγα λόγια για τα σκεύη μπαμπού και για την συντήρηση τους.

Τα σκεύη από μπαμπού δεν πρέπει να μπαίνουν στο πλυντήριο πιάτων ούτε στον αποστειρωτή, και γενικά δεν πρέπει να εκτίθενται σε υψηλές θερμοκρασίες γιατί ραγίζουν και σπάνε.
Οπότε καλύτερα να αποφεύγετε να ρίχνετε καυτό νερό πάνω τους. Μην τα αφήνεται στον νεροχύτη να μουλιάζουν. Δεν μπαίνουν σε φούρνο μικροκυμάτων.

Είναι από 100% μπαμπού και η βεντούζα σιλικόνης είναι από μη τοξικά υλικά κατάλληλα για τρόφιμα. Σε περίπτωση που κάποιο φαγητό αφήνει το αποτύπωμα του θα πρέπει να το πλένεται όσο γρηγορότερα μπορείτε γιατί ποτίζει και δεν θα μπορέσετε μετά να το αφαιρέσετε.

Η βεντούζα για να σταθεροποιηθεί το πιάτο θα πρέπει να τοποθετηθεί σε λεία και καθαρή επιφάνια.

Είναι ιδανικά για τη μέθοδο αυτοσίτησης γνωστή ως babyled weaning αλλά όχι μόνο, αφού τα παιδιά λατρεύουν το σχήμα τους και οι γονείς τη σταθερή τους τοποθέτηση στο τραπέζι.

 

Καλάθι αγορών
Search

 

Πιατάκια μπαμπού με βεντούζα που δεν ξεκολλάει