Δωρεάν αποστολές σε όλη την Ελλάδα με αγορές άνω των 60€

Μπαμπού πιάτα και μπολ σε σχέδια που θα βρείτε αποκλειστικά σε μας

pandaboo logo site copy
Search

Πολιτική επιστροφών

Πολιτική επιστροφών

 

Επιστροφές προϊόντων

Ο καταναλωτής έχει δικαίωμα επιστροφής προϊόντων εντός 14 ημερολογιακών ημερών. Τα προϊόντα θα πρέπει να μην έχουν χρησιμοποιηθεί και να είναι στην αρχική κατάσταση όπως παραδοθήκαν. Η επιστροφή μπορεί να γίνει είτε στο χώρο παραλαβής μας μετά από συνεννόηση  είτε μέσω courier. Μέσα στο πακέτο επιστροφής θα πρέπει να βρίσκεται και η απόδειξη αγοράς και σε περίπτωση που έχουν ανοιχτεί οι συσκευασίες θα πρέπει να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Σε περίπτωση που τα προϊόντα έχουν φθορές ή λείπουν κομμάτια από τη συσκευασία χωρίς υπαιτιότητα δικιά μας δεν θα αποζημιώνονται. Όταν η επιστροφή γίνεται χωρίς δική μας υπαιτιότητα τα έξοδα αντικατάστασης είναι 5 ευρώ και επιβαρύνουν τον πελάτη.

Σε προσωποποιημένα προϊόντα δε μπορούν να γίνουν επιστροφές. Πριν την αποστολή των προσωποποιημένων προϊόντων θα γίνεται ενδελεχής έλεγχος
για οποιαδήποτε ατέλεια.

Ελαττωματικά προϊόντα.

Αν κατά την παραλαβή τον προϊόντων από εσάς διαπιστώσετε οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε το δικαίωμα πλήρους αποζημίωσης συμπεριλαμβανομένων και τον εξόδων αποστολής. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να μας ενημερώσετε είτε στέλνοντας email στο sales@pandaboo.gr είτε τηλεφωνικά στο 6940835221.

Αν στα προϊόντα επιστροφής διαπιστωθεί ότι έχει γίνει χρήση  δεν θα αποζημιώνονται.

Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή των προϊόντων θα πρέπει να γίνεται μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες. Αφού παραλάβουμε τα προϊόντα της επιστροφής και πληρούν τις προϋποθέσεις, θα προβούμε στην επιστροφή της πληρωμής με το ίδιο μέσο που εσείς χρησιμοποιήσατε για την αρχική συναλλαγή. Στην περίπτωση που έχετε πληρώσει με τη μέθοδο της αντικαταβολής τότε η επιστροφή των χρημάτων σας θα γίνεται με κατάθεση σε τράπεζα αφού μας αποστείλετε το IBAN σας.

 

Ακύρωση παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελίας μπορεί να γίνει μετά από τηλεφωνική επικοινωνία. Σε περίπτωση που η παραγγελία περιλαμβάνει προσωποποιημένο προϊόν και έχει γίνει ήδη η χάραξη, δε θα γίνεται ακύρωση της παραγγελίας του συγκεκριμένου προϊόντος.

 

Καλάθι αγορών
Search

 

Πιατάκια μπαμπού με βεντούζα που δεν ξεκολλάει